dear diary

Nu var det ett tagsen jag var här. Tiden räcker inte till helt enkelt men jag ska försöka att bli lite bättre åtminstone :)  
Men nu när jag ligger hemma i feber så tar jag chansen att skriva lite. Vilar idag ihopp om att friskna till, så jag är frisk imorgon då det är fredag, träning och party. Längesen jag partaja nu, hoppas det blir imorgon annars får jag spara det återigen.. Hursomhelst så kommer student mössan troligtvis nästa vecka och imorgon beställer jag min balklänning, det går bra nu trots allt. Vi håller också på bestämma vart vi ska åka på studentresan!!
Mina dagar går åt till att fundera över det, men jag ägnar också en stordel av min fritid på träningen, vilket är jättekul och pricken över i:et är att jag skrev på för Öjebyn i tisdags så nu slipper jag fundera över det. Sen får jag ju inte glömma att jag är helt fast i Vampire diaries, så mycket ögongodis i den serien så när jag inte pluggar eller tränar så är jag fastklistrad framför datorn. Förra veckan var extrem då jag tyvärr såg de istället för att sova men jag insåg snabbt att det inte höll i längden då jag inte kunde koncentera mig på skolan och höll på somna på gymmet.. Men man lär sig av sina misstag.